Ga er op uit in Nederland

maart 18, 2008

De Miljoenenlijn vanaf Pasen weer onder stoom!

Filed under: Speciaal — Bolink- Informatie.nl @ 5:36 pm

Tijdens het paasweekend zal traditioneel het startschot worden gegeven voor het nieuwe stoomseizoen. Op 1e paasdag zal om 10.05 uur de eerste stoomtrein van het seizoen vanaf station Simpelveld richting Valkenburg vertrekken.


Zowel op 1e als 2e paasdag heeft ZLSM een aantal bijzondere paasactiviteiten in petto voor haar reizigers.

De paashaas heeft dit jaar zijn woon- en werkwagonnetje bij de Miljoenenlijn in Simpelveld neergezet. Alleen is zijn wagonnetje nog een beetje saai. Alle kinderen kunnen meehelpen om dit wagonnetje te versieren door van thuis hun mooiste knutselwerk mee te brengen. Hiermee wordt het wagonnetje versierd. Er kan ook een leuke kleurplaat van de website worden afgehaald (www.miljoenenlijn.nl > evenementen > paasritten). De mooiste kunstwerken kunnen toegangskaartjes winnen voor ‘Een dagje uit met Thomas’ op 25 of 26 oktober 2008. Alle jongens en meisjes van 4 t/m 11 jaar treinen in het paasweekend mee voor € 5,00, volwassenen betalen € 11,00 en 60-plussers betalen € 10,00.

Nostalgie Dagen 2008

In 2008 organiseert ZLSM een zestal nostalgiedagen op de eerste zondagen van april tot en met oktober (m.u.v. juli). Deze Nostalgie Dagen moeten een andere belevingswereld scheppen, waarin de bezoekers een aantal uren kunnen vertoeven. Even weg uit de hectiek van alledag. Mobiele telefoon uitschakelen. Koop een nostalgisch plaatsbewijs aan het loket van station Simpelveld of Valkenburg en maak een reis terug in de tijd. De eerste Nostalgie Dag zal plaatsvinden op zondag 6 april en heeft als thema “Boerenfeest in Simpelveld”.

http://www.zlsm.nl

Een hele speciale tip die het inkijken waard is:

====================================
Deze eropuit-agenda waar U momenteel naar kijkt met gratis door iedereen zelf vermelde berichten en advertenties wordt steeds meer en meer bekeken. Grandioze gedachte en ik bedank U als bezoeker dat U regelmatig hier kijkt. Stuur Uw tip’s naar:

Redactie-eropuit@bolink-informeert.nl

Ga ook eens kijken bij:
http://www.ga-eropuit-in-nederland.nl

Geef een reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post.

Plaats een reactie

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.