Ga er op uit in Nederland

december 24, 2007

Een route zoek je met ontrack

Filed under: Speciaal — Bolink- Informatie.nl @ 10:22 pm

Geloof het of niet, maar zoek je een route voor een wandeling of een andere speciale route dan moet je toch eens bij ontrack gaan kijken.

Er zijn :
wandelroutes, fietsroutes, kanoroutes, hondenroutes, nordic walks en gps routes. Echt het is te gek hoe iets uit hobbie begonnen nu professioneel wordt aangepakt!

Lees maar een citaat vanaf hun website:

Vóór het ontstaan van On Track trokken de oprichters Willem de Jong en Karin Meyer er regelmatig op uit om van de natuur te genieten. Meestal werd er op vrijdagavond spontaan besloten waar ze het week-end in Nederland naar toe zouden gaan. Helaas werd te vaak een deel van hun week-end opgeofferd aan het verkrijgen van wandel-informatie. De ene VVV was in het laagseizoen op zaterdagochtend gesloten, de andere vanaf lunchtijd dicht of het hele week-end op slot.

In 1994 besloten Willem en Karin hun hoge hakken en stropdas in de wilgen te hangen. Andere ambities maakten plaats. On Track werd opgericht met als doel een netwerk van schitterende wandelingen en fietsroutes te beschrijven vanaf hotels en campings die middenin de natuur lagen. Negen maanden per jaar werd er in een Land-Rover gewoond én gewerkt.

De ANWB ontdekte On Track in 1996, met als gevolg dat de ANWB ruim 6 jaar de routes van On Track exclusief op haar eigen site heeft gebruikt.

Website www.ontrack.nl

Geef een reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post.

Plaats een reactie

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.